ساخت بلندترین آسمانخراش آفریقا در کشور مراکش
نوشته شده توسط : reza

4

ساخت بلندترین آسمانخراش آفریقا در کشور مراکش

تغییر سبک و نگرش مردم به شاخه‌ی معماری، هر روز نمود بیشتری می‌یابد. اگرچه آفریقا تا حدودی از این قانون تبعیت نکرده، ولی به نظر می‌رسد در پی جبران این عقب ماندگی ساختاری است.

 

 

2

این روزها اخباری مبنی بر ساخت بلندترین آسمانخراش این قاره در کشور مراکش به گوش می‌رسد. بلندترین آسمانخراش که برج النور (Al Noor) نامیده می‌شود، ۵۴۰ متر ارتفاع داشته و از نظر نمای کلی، شبیه برج چشم سائورون در سه گانه‌ی ارباب حلقه‌ها خواهد بود. بعد از نهایی شدن مراحل اولیه، قرار است عملیات ساخت آن سال آینده آغاز شود. دنیس والود (Dennis Valode)، از مؤسسه‌ی والود و پیستره (Valode & Pistre)، مسئولیت طراحی و اجرای این پروژه را برای سازمان توسعه‌ی خاورمیانه برعهده گرفته است، شرکتی که در دوبی تأسیس شده و ریاست آن اکنون برعهده‌ی “شیخ تارک محمد بن لادن” است. این سازه که قرار است در شهر کازابلانکا بنا شود، به نوعی دروازه‌ی آفریقا است که رو به سوی اروپا گشوده شده و در عین حال نمادی از همبستگی تمامی اقوام و ملل این قاره به شمار می‌رود. شاید تنها نکته‌ی نسبتاً منفی این سازه، طراحی عجیب آن باشد. چرا که بی‌شک هر که به آن بنگرد ناخودآگاه به یاد سائورون، ارباب حلقه‌ها خواهد افتاد. اگرچه هنوز توافقات نهایی صورت نگرفته، ولی برج النور در کازابلانکا، بزرگ‌ترین شهر کشور مراکش ساخته خواهد شد و با ارتفاعی قابل توجه، مرکز کارلتون با ۲۲۳ متر ارتفاع، واقع در ژوهانسبورگ را که هم اکنون عنوان بلندترین آسمانخراش آفریقا را دارد، پشت سر خواهد گذاشت.مختصات کلی این برج از کتاب مقدس مسلمانان، قرآن، الهام گرفته شده، از جمله آنکه این برج به نشانه‌ی ۱۱۴ سوره‌ی قرآن، ۱۱۴ طبقه دارد. نمای خارجی این سازه نیز به نوعی نماد و یادآور ۱۰۰۰ زبان رایج این قاره خواهد بود.

3

این برج در مجموع شامل یک هتل هفت ستاره‌ی مجلل، مرکز تجاری، سالن کنفرانس، مرکز خرید، رستوران و فضاهای متنوع دیگر خواهد بود.گروه “والود و پیستره” که مسئولیت طراحی این سازه را برعهده دارند، تمام تلاش خود را برای ارائه‌ی یک کار چشم نواز و البته الهام بخش به کار برده است. البته تفاوت اصلی این برج با برج سائورون، در این نکته خلاصه می‌شود که به جای چشمی آتشین، الماسی درخشان در بالاترین نقطه‌ی آن قرار می‌گیرد.البته اگر از دریچه‌ای دیگر به این آسمانخراش بنگریم، شاید بتوان گفت شکل کلی آن به یک قلم نیز شباهت دارد. والود در مورد نمای برج که تداعی کننده‌ی یک قلم است، اظهار داشته که این امر به شکلی نمادین به شیخ تارک بازمی‌گردد، چرا که او امپراتوری خود را بر این اساس شکل داده و چشم الماس گون آنها نیز نشانی از توجه و مشاهده‌ی آینده است.براساس تخمین‌های صورت گرفته، هزینه‌ی ساخت این سازه یک میلیارد دلار برآورد می‌شود و قرار است عملیات ساخت، تابستان سال ۲۰۱۵ آغاز شده و کار احداث آن تا سال ۲۰۱۸ به طول بینجامد.

1

5

6

7

8

9

10

11

12

13

منبع : گروه معماری هیچ


داغ کن - کلوب دات کام کسب درآمد با جستجو در گوگل
کسب درآمد با جستجو در گوگل کسب و کار سالم و اصولی در اینترنت

:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , ,
:: برچسب‌ها: ساخت بلندترین آسمانخراش آفریقا در کشور مراکش , برج , بلند مرتبه , اسمان خراش , مراکش ,
:: بازدید از این مطلب : 276
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 بهمن 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

/weblog/file/img/m.jpg
parham در تاریخ : 1394/11/6/2 - - گفته است :
من یه فنجون چای داغ و به تو ترجیح میدم چون اون فقط زبونم میسوزونه و تو دلمو


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: