جینا تراپانی چطور کار می کند؟
نوشته شده توسط : reza
 

جینا تراپانی یکی از مشهور ترین زن های اینترنت به حساب می آید. او هفت سال پیش، موسس و سردبیر وبلاگ مشهور لایف هکر بود و با ایده ها و اپلیکیشن هایش طرفداران زیادی پیدا کرد. وبلاگ لایف هکر که هم اکنون جزو پریننده ترین وبلاگ های دنیا است، شامل مطالب متنوعی برای انجام دادن بهتر و سریع تر کارها است و جینا تراپانی یک کتاب پر فروش نیز در این مورد نوشت که با استقبال زیادی مواجه شد. او همچنین برنامه نویس تعدادی پروژه متن باز نیز است که یکی از آنها ThinkUp برای شبکه های اجتماعی است که توسط کاخ سفید هم استفاده می شود. او همچنین یک پادکست به نام In Beta دارد که در آنجا در مورد اپلیکیشن های بازمتن، تحت وب، موبایل و اجتماعی صحبت می کند و در وب شوی این هفته در گوگل در مورد آخرین خبرهای کلود و گوگل حضور دارد. حالا وبلاگ لایف هکر در گفتگویی کوتاه شما را با گجت ها و ابزارهای جینا تراپانی آشنا کرده است. آشنایی با آنها کمک می کند تا شما هم بتوانید سراغ برخی از آنها بروید و راه های جدیدی برای انجام دادن کارها پیدا کنید.


جینا تراپانی در حال حاضر مشغول توسعه Thinkup و اپلیکیشن Todo.txt است. و میزبان پادکست و ویدیو کست in Beta و «این هفته در گوگل» است. اون در سن دیگو در جنوب کالیفرنیا زندگی می کند و کامپیوتر فعلی اش یک مکبوک پرو ۱۵ اینچی است و یک گلکسی نکسوس به همراه آیفون 4S دارد تا بتواند اپلیکیشن هایش را روی هر دو سیستم عامل تست کند.


iphone_narenji.jpg

صفحه خانگی آیفون جینا تراپانی و اپلیکیشن هایش


زندگی شما بدون کدام نرم افزار، اپلیکیشن و ابزار غیر ممکن است؟

روی تلفن و تبلت بیشتر وقت ام را با جیمیل، توییتر و فورسکوئر می گذارنم. من عاشق Instapaper برای مطالعه هستم. و از Evernote برای نگهداری چیزهای مختلف استفاده می کنم. و چون در جهت‌یابی هم خوب نیستم بدون گوگل مپز نمی توانم زندگی کنم. به خصوص با امکان ناویگیشن روی اندروید.

من به زبان برنامه نویسی جاوا و پی اچ پی روی اکلیپس کد نویسی می کنم. که یک IDE بازمتن قدرتمند است. و اپلیکیشن TextMate ویراشگر متنی مورد علاقه ام است. برای کنترل ورژن از Git استفاده می کنم و Github بهترین چیزی است که برای پروژه های بازمتن من وجود داشته است.


برای ساخت پادکست و ویدیوکست من از ایرست E6 و یک وبکم لاجیتک اچ دی استفاده می کنم. برای ضبط گفتگوهای اسکایپ هم سراغ اپلیکیشن Ecamm می روم. شنونده های ما می توانند استریم زنده را در IRC داشته باشند که Textual کلاینت محبوب من برای این کار است.

وقتی که مشغول کد نویسی یا ساخت پادکست نیستم در حال وبگردی ام. مرورگر اصلی من کروم است به خصوص حالا که به خوبی روی اندروید هم کار می کند و با آن سینک می شود. من جیمیل و گوگل کلندر و گوگل وویس را روی دسکتاپ مک قرار داده ام. ضمنا وقت زیادی را در کامند لاین صرف مدیریت کارها، اجرای دستورهای Git و مدیریت سرور می کنم. بنابراین iterm2 همیشه با چندین تب جلوی من باز است.

در کنار آن زندگی بدون این اپلیکیشن ها برای من امکان ندارد: لست پس (برای مدیریت رمزهای عبور) - کی پس ایکس (برای نگهداری امن اطلاعات و رمزهای عبور) - دراپ باکس (نگهداری ابری اطلاعات) - تکست اکسپندر (برای صرفه جویی در تایپ!) - موزی (پشتیبان گیری آنلاین) - توییت دک (کلاینت توییتر) و کوییک سیلور (یک اپلیکیشن همه کاره برای انجام کارها در مک) و البته رسکیو تایم را نباید فراموش کنیم که به من کمک می کند بفهمم وقت‌ام را صرف چه چیزهایی می کنم.


بهترین روش های صرفه جویی در وقت شما؟

من حافظه بسیار بدی دارم. بنابراین مرتبا مجموعه ای از فایل های متنی را به روز می کنم که نام شان را «ممکس» گذاشته ام. آنها شامل انواع راهکارهای میانبر، چک لیست های کارها، پروژه ها و کارهای آینده ای است که می خواهم انجام بدهم. حتی جملاتی که از آنها خوشم می‌آید را در آنها نگهداری می کند. من پوشه این فایل ها را در دراپ باکس نگهداری می کنم. بنابراین روی دستگاه های مختلف به آنها دسترسی دارم. هر وقت که بخواهم کاری انجام بدهم سراغ این حافظه نوشتاری ام می روم و از آن استفاده می کنم.


اپلیکیشن محبوب شما برای مدیریت کارها چیست؟

من ۶ سال است که اپلیکیشن todo.txt را ساخته و به روز کرده ام و تمام این مدت از آن استفاده می کنم. رابط کاربری کامند لاین و اخیرا نسخه اندروید و آی او اس کمک می کند از همه جا به آن دسترسی داشته باشم. من فایل های کارهایم را در دراپ باکس قرار می دهم و مهمترین کارها را با استفاده از GeekTool روی دسکتاپ نمایش می دهم. من هزاران فایل حاوی کارها به صورت آرشیو شده دارم به خاطر اینکه از سال ۲۰۰۶ از این روش استفاده می کنم. این برایم لذت بخش است که می توانم کارهای انجام شده در چند سال را ببینم و آنها را مرور کنم.


محیط کار شما چه شکلی است؟

table_narenji.jpg

من خوش شانسم که یک محیط کاری جادار در خانه دارم که در آن جای کافی برای یک میز کاری استاندارد و یک میز ایستاده وجود دارد (میزهایی که اجازه می دهد برای سلامت بیشتر در حالت ایستاده کار کنید) حدود ۱۹ ماه است که از میز ایستاده استفاده می کنم و تبدیل به میز کار اصلی ام شده است. اینکه تمام روز را ایستاده باشید برای بدن کار آسانی نیست. بنابراین من بعد از ناهار از میز معمولی ام استفاده می کنم. یک طرف اتاق کاری ام یک تخته بزرگ دارم که چیزهای مختلف را روی آن میچسبانم. آخرین چیزی هم که به دیوار چسبانده ام این پوستر است و ضمنا یک پوستر از Apple 1 روی دیوار ام دارم.


هنگام کار چی گوش می کنید؟

بستگی دارد به اینکه روی چه چیزی کار می کنم و وضعیت انرژی ام چطور است. اگر ایستاده باشم و مشغول برنامه نویسی، سراغ موسیقی پاپ می روم و از سرویس پاندورا برای گوش کردن به موسیقی استفاده می کنم. اما اگر در حال نوشتن باشم نمی توانم به موسیقی با کلام گوش کنم.


در کنار تلفن و کامپیوتر چه گجت های مهم دیگری دارید؟

41dnI0Kxu2L._SY450__narenji.jpg

بدون مسواک و این چای دم کن نمی توانم زندگی کنم! ضمن اینکه یک دفترچه یادداشت مهم دارم و البته خودکار مورد علاقه ام. تبلت نکسوس 7 هم هست و همه آنها را در کیف ام این طرف و آن طرف می برم.

فعلا عاشق تبلت نکسوس 7 هستم. اولین کامپیوتری که صبح ها استفاده می کنم و آخرین گجتی که شب قبل از خواب در کنارم دارم. آن را هر جایی که وای-فای وجود دارد همراهم می برم. به تازگی یک اسمارت کیس DODO به عنوان هدیه دریافت کرده ام و عاشق اش شده ام.


در چه کارهای روزانه بهتر از دیگران هستید؟ راز شما چیست؟

از وقتی که به سن دیگو آمده ام یاد گرفته ام که چطور سریعا آتش درست کنم! حتی در یک ساحل با باد زیاد می توانم به سرعت آتش درست کنم. با کمک یک تکه روزنامه مچاله شده در زیر چوب ها و تنظیم آنها بر اساس جریان باد.


بهترین توصیه ای که در زندگی شنیده اید؟

اگر چیزی را می خواهی، بهتر است به دنبال اش بروی - پدرم


داغ کن - کلوب دات کام کسب درآمد با جستجو در گوگل
کسب درآمد با جستجو در گوگل کسب و کار سالم و اصولی در اینترنت

:: موضوعات مرتبط: عکس ، مطلب و ... , ,
:: برچسب‌ها: جینا تراپانی , چطور , کار , می کند , اینترنت , لایف هکر , وبلاگ ,
:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 مرداد 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: